WOMANIZER - W500 PRO TATTOO

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Tilaustuote

189,00 €
Uudenaikainen naisille suunniteltu lelu, jolla puhallat itsellesi mahtavan tunteen. Valloittavan ihana!

Määrä:

WOMANIZER - W500 PRO TATTOO

Unohda perinteiset dildot ja vibraattorit - Uusi Womanizer on vihdoin täällä! Ehkäpä maailman nautinnollisin naisille suunniteltu seksilelu!

Womanizer W500 Pro klitorisstimulaattori tarjoaa ylellisen itsetyydytyskokemuksen ja uskomattoman upeita orgasmeja. Tämä markkinat mullistanut seksilelu stimuloi klitorista sykkivien ilmavirtojen avulla ilman että laite koskettaa ihoasi suoraan. Ilmavirta tuntuu nautinnollisen "imuttavalta" klitoriksen päällä. Stimulaattorissa on kahdeksan erilaista stimulaatioasetusta, joista löydät varmasti itsellesi sopivan intensiteetin. Stimuloiva imupää on pimeässä hohtava. Klitorisstimulaattori on kätevästi USB-ladattava ja erittäin hiljainen käytössä. Sen imupää on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja sen saa helposti laitteesta irti puhdistusta varten. Käynnistyspainike on varusteltu elegantisti Swarovski -elementein. Voit valita intensiteetin sinulle sopivaksi - helposti plus/minus painikkeen avulla. Valittavana on 8 vaihtoehtoa. Womanizer sulkeutuu automaattisesti 30 minuutin käytön jälkeen, välttääkseen ylikuumenemisen. Käyttöä voi taas jatkaa kun laite on "jäähtynyt". 

Womanizer W500 Pro on erinomainen lahjaidea naiselle, joka ansaitsee erityistä hemmottelua makuuhuoneen puolella.

Mitat: 12,5 x 6,2 cm
Paino: 128 g
Materiaalit: ABS ja silikoni (ftalaattivapaa ja EU -säädösten mukainen)
Ladattava uudelleen mukana tulevalla USB -kaapelin ja adapterin avulla
Mukana 2 avaavaa lisävarustetta: 14 x 12 mm ja 20 x 19 mm, säilytyspussi ja käyttöohjeet 11 kielellä (ei suomea, mutta esim. Englanti kyllä)

Laitteen perusteellinen puhdistus: 
1. Poista silikoninen korkki laitteesta.
2. Käynnistä laite ja valitse joko 1 tai 2 intensiteetti-taso.
3. Pidä laitteen painesäiliötä haalean juoksevan hanaveden alla noin 1 minuutin ajan. Painesäiliö on täysin vedenkestävä. 
4. Aseta laite korkeimmalle intensiteetti tasolle ja ravistele vesi ulos samalla. Pidä laite päällä niin kauan kunnes kuulet sisällä olevan vettä.
5. Aseta silikoninen korkki takaisin paikoilleen.
6. Kuivaa laite ulkopuolelta.
7. Womanizerisi on taas käyttövalmis!

Katso tuotevideo: 

 

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: WOMANIZER - W500 PRO TATTOO

Loading...