TENGA - AIR-TECH VC REGULAR

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Varastossa

37,90 €
Laatua Tenga:lta. Suunniteltu tuottamaan nautintoa miehille, siellä missä sitä ikinä kaipaatkaan!

Määrä:

Henkeäsalpaava sensaatio - Kerta toisensa jälkeen! Mikäli tahdot kokeilla japanilaista käsityötä, kokeile Tengaa! 

Kaikissa Tengoissa on vesipohjainen liukaste valmiiksi mukana. Liukuvoide on allergiatestattu. Sisus on vesipestävä ja siten hygieninen. Tenga tuotteet ovat uudenlainen konsepti miesten nautinnon maailmassa. Japanissa kehitetyt Tenga tuotteet ovat ainutlaatuisia niiden sensaatiomaisen materiaalinsa ja toimintaperiaatteensa vuoksi. Tenga tuotteiden tiukkuus ja imuteho ovat huippuluokkaa.

Air-Tech Vacuum Cup:n valmistuksessa on käytetty Tengan omaa teknologiaa, eikä sen sisällä ole käytetty ollenkaan vaahtomuovia kuten perinteisissä Tenga-malleissa. Kaiken lisäksi täysin uuudenlainen airflow-muotoilu mahdollistaa huomattavasti intensiivisemmän imutehon sekä alipaineen kuin alkuperäisissä Cup-malleissa.

- Uudelleenkäytettävä. Irroitat vain sisällä olevan sisuksen ja peset sen vedellä ja miedolla saippualla.
- Pakkaus sisältää liukuvoiteen (20 ml)

Tenga Air Cushion Cup kotelon sisällä on jellymäisen pehmeästä materiaalista valmistettu tunneli. Tunnelin sisus on varustettu nystyröillä, juomuilla ja ilmataskuilla. Ilmataskut täyttyvät ja tyhjenevät käytön aikana rytmikkäästi saaden aikaan imutehon jota et ole aikasemmin kokenut. Tenga Air Cushion Cupissa on huikeat 24 ilmataskua jotka puristuvat kokoon käytön aikana ja puristavat penistä molemmilta puolilta. Lisäksi tunnelin päässä on 17 nautinnollisesti hierovaa nystyrää.

 

Katso video:


Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: TENGA - AIR-TECH VC REGULAR

Loading...