TEDDY LOVE Pehmonalle vibraattori

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Tilaustuote

89,00 €

Maailman ihanin pehmolelu!
51 cm pitkä.


Määrä:

TEDDY LOVE - VIBRAAVA PEHMOLELU

MIKSI TEDDY LOVE?
Teddy Love on uniikki, hienotunteinen ja luotettava vibraattori, naamioituna pehmeän nallen kuonoon. Sen moottori on todella voimakas, suunniteltu juuri sinulle tuottemaan voimakkaan orgasmin. Teddy Love on ratkaisu moneen yleiseen vaatimukseen naisille, jotka omistavat vibraattorin: 
- Teddy Love mahdollistaa käytön kädet vapaana ja sitä voi käyttää monissa eri asennoissa
- Teddy Love voi olla esillä, osana sisustusta
- Teddy Lovea voi halailla ja rutistaa, paijata ja syleillä
- Teddy Lovea voi käyttää sekä naiset että miehet
- Teddy Loven voi hankkia ilman pelkoa häpeästä
- Teddy Love on valloittava ja haluttava

KUINKA TEDDY LOVE TOIMII?
Teddy Love toimii kolmella AA paristolla (toimitetaan tuotteen mukana). Paristokotelo sijaitsee nallen takataskussa.  Päästäksesi alkuun nallen kanssa, käännä selässä oleva painike On-asentoon. Rutista nallen oikeaa korvaa saadaksesi hänet päälle. Rutista nallen vasenta korvaa asettaaksesi värinän tehokkuuden (valittavana 10 nopeutta). Käännä nalle sinua vasten ja nauttikaa toisistanne. 

OMINAISUUDET?
Teddy Love on 51 cm pitkä. Se on valmistettu polyesteristä (turkki) ja kuonon seutu on elintarvikelpoisesta ja turvallisesta TPE:stä. Se on Hypoallergeeninen, myrkytön ja ftalaattivapaa. Toimii kolmella AA paristolla (1.5 Watt max, 3.0-4.5V). Teddy Love voidaan puhdistaa helposti kostella pyyhkeellä ja pienellä määrällä hellävaraista saippuaa tai seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella.

MISTÄ TEDDY LOVE TULEE?
Teddy Love on saanut alkunsa Englannissa, kun sää oli kylmä ja luminen. Suunnittelija halusi tuottaa jonkin jota halailla, rutistaa ja josta pitää huolta. Loppu on petipuheita ja historiaa. Teddy Love haaveilee päätyvänsä jokaisen aikuisen petiin maailmassa.

TEDDY LOVEN MISSIO:
Teddy Loven on uusi yritys aikuisten lelujen valmistajana. Tavoite on suunnitella ja toteuttaa markkinoille uniikkeja, hillittyjä ja uudenmallisia aikuisten leluja. Tulevaisuuden tavoitteissa on tuoda myyntiin valikoimaa sekä miehille että naisille.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: TEDDY LOVE Pehmonalle vibraattori

Loading...