Fifty Shades Of Grey

Fifty Shades Of Grey tarina kertoo 27-vuotiaasta komeasta Christian Grey -nimisestä miljardööristä ja viattomasta opiskelijatytöstä, Anastasia Steelestä. Heidän välilleen syntyy tarinan myötä eroottinen ja viekoitteleva intohimon tunne, elokuvalle tyypillisiä käänteitä unohtamatta. 

Ensimmäinen elokuva on julkaistu vuonna 2015 ja seuraava osa Fifty Shades Darker on tulossa elokuvateattereihin 10.2.2017!

Trilogian ensimmäisen elokuvan virallinen traileri:

Kaikki tämän kategorian tuotteet ovat osa Fifty Shades of Grey virallista nautintosarjaa. Trilogian käsikirjoittaja E. L. James on hyväksynyt kaikki sarjan tuotteet. Hän on jo trilogiaa kirjoittaessaan haaveillut suunnittelemistaan eroottisista leluista, jotka voitaisiin toteuttaa oikeasti ja olisi kaikkien saatavilla. Fifty Shades Of Grey -sarjan tuotteet on luotu suoraan trilogiassa käytettyjen lelujen pohjalta, eli voit aidosti olla sarjan tähti omassa vuoteessa.

Monen tuotteen osalta on katsottavissa tuotevideo, joka löytyy tuotetiedoista. Käyhän kurkkaamassa ja viritä itsesi sopivaan tunnelmaan! Astu Christianin tai Anastasian saappaisiin ja anna himon viedä mukanaan!

 

Loading...