FIFTY SHADES OF GREY - Lasidildo

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Varastossa

49,90 €
Fifty Shades of Grey -sarjan Drive Me Crazy lasidildo.

Määrä:

FIFTY SHADES OF GREY - Drive me crazy - lasidildo

Haaveiletko räjähdysmäisestä orgasmista? Drive me grazy -lasinen dildo auttaa saamaan sen. Sen rungossa olevat valloittavat nystyrät stimuloivat hellästi ja dildon muotoilu on suunniteltu löytämään myös g-pisteen. Eleganttia ja nautinnollista. Lasi materiaalina takaa myös erinomaisen hygieenisyyden ja voit käyttää sen kanssa mitä tahansa liukuvodetta. Nauti erilaisuudesta ja kokeile muuttaa lämpötilaa ihan tavallisen hanaveden alla. Sopii mainiosti aloittelijoille sekä jo kokeneemmille leluilla leikkijöille.

"I come, loudly, gripping for dear life onto the sink as I spiral down through my orgasm, everything spinning and clenching at once." - Ana Steele - 

Kaikki tämän kategorian tuotteet ovat osa Fifty Shades of Grey virallista nautintosarjaa. Trilogian käsikirjoittaja E L James on hyväksynyt kaikki sarjan tuotteet. Hän on jo trilogiaa kirjoittaessaan haaveillut suunnittelemistaan eroottisista leluista, jotka voitaisiin toteuttaa oikeasti ja olisi kaikkien saatavilla. Fifty Shades Of Grey -sarjan tuotteet on luotu suoraan trilogiassa käytettyjen lelujen pohjalta, eli voit aidosti olla sarjan tähti omassa vuoteessa.

 Pituus: 19,1 cm

Ympärysmitta: 11,4 cm

Materiaali: Erittäin kestävä lasi

Pakkaus sisältää: lasisen dildon ja FSOG säilytyspussin

 

Katso tuotevideo:

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: FIFTY SHADES OF GREY - Lasidildo

Loading...