BELLADOT EVELINA Kuukuppi S/M

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Varastossa

26,90 €

Kuukautissuoja aktiivisille naisille.


Kesän lämmössä kuukuppi on vapaampi ja mukavampi valinta - tamponeihin ja siteisiin verrattuna! 


Saatavana kahta eri kokoa:
- S/M kevyt ja normaali, niukka-maltillinen vuoto
- M/L maltillinen-runsas vuoto


Määrä:

Belladot Evelina on kuukautissuoja, joka on sekä ympäristöystävällinen että taloudellinen vaihtoehto muihin verrattuna, sillä kuppia voi käyttää kerta toisensa jälkeen. Se on myös erinomainen vaihtoehto tamponeille kärsiessäsi kuivista ja hauraista limakalvoista. Evelina ei vaikuta pH-tasapainoon.

Voit huoletta käyttää Belladot Evelinaa nukkuessasi, kuntoillessasi, uidessasi tai matkustaessasi. Kuppiin mahtuu enemmän nestettä kuin tamponeihin, mikä vähentää WC-käyntejäsi ja antaa sinulle vapaamman tunteen.

Belladot Evelina on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja se on pehmeä sekä helppokäyttöinen.

Kupin päässä on ulostyöntyvä osa, jota vetämällä kupin saa ulos. Mikäli se tuntuu liian pitkältä, voit helposti leikata sen toivotun pituiseksi. Evelina on helppo puhdistaa/desinfioida. Keitä kuukautiskuppia tavallisessa vedessä 5-7 minuuttia, tai käytä Belladot Cleansing geeliä ennen kuukautiskierron ensimmäistä käyttökertaa.

Vinkki: Kupin paikalleen asettaminen saattaa vaatia totuttelua. Suosittelemme siksi pikkuhousunsuojaa “varmistukseksi”, kunnes onnistut asettamaan kuukautiskupin oikein paikoilleen.

  • Allergiatestattu lääketieteellinen silikoni
  • Kierrätettävä
  • Saatavana kahta eri kokoa

Ennen käyttöä:
Keitä kuukuppi Evelinaa vedessä 5-7 minuuttia tai käytä Belladot Cleansing geeliä. Tämä tehdään ennen jokaisen  kuukautiskierron ensimmäistä käyttökertaa.

Vinkki:
Evelina on helpointa asettaa paikalleen sen ollessa hieman kostea. Joka 4-8 tunti tyhjennät kupin, huuhtelet sen ja laitat sen uudelleen sisälle.

Puhdista Belladot Cleansing geelillä tarvittaessa.

Jos antenni (josta vedät) tuntuu liian pitkältä, leikkaat sen helposti toivotun pituiseksi.

Vetäessäsi Evelinan ulos, aseta se kevyeen kulmaan ja vedä sitä varovasti niin, että yksi kulma kerrallaan tulee ulos. Näin vapautat tyhjiön.

Jos emätinaukkosi on ahdas, suosittelemme, että käytät hieman Belladot liukuvoidetta, helpottaaksesi sisäänvientiä. HUOM! Älä käytä vaseliinia tai silikonipohjaista liukuvoidetta.

Näin toimit:

  1. Pese kätesi huolellisesti. Litistä kuppia keskeltä. Aloita taittamalla se kertaalleen (katso kuva 1).
  2. Pidä Evelina kasassa niin, että se sopii juuri sinulle sisään vietäessä (katso kuva 2).
  3. Istu tai seiso asennossa, jossa Evelina kuukuppi on helppo viedä sisälle/ottaa  ulos. Tamponista eroten, kuukuppi laitetaan emätinaukkoon (katso kuva 3).
  4. Vie sormi sisään ja tunnustele kuukuppin reunoja tarkistaaksesi, että se on auki. Mikäli näin ei ole, purista kupin alaosaa ja väännä hieman, avataksesi sen (katso kuva 4).

Evelina menskopp så här gör du

Pidä mielessä:
Jos Evelina kuukuppi ei istu tarpeeksi alhaalla emätinaukossa, voi vuotoa esintyä. Tarkista myös, että reunoilla sijaitsevia pieniä ilma-aukkoja ei ole peitetty.

Hyvin runsaan vuodon sattuessa voit täydentää suojaasi pikkuhousunsuojalla.

Säilytys:
Säilytä Evelina kuukuppia mukana tulevassa pussissa, kun se ei ole käytössä (ei koskaan muovipussissa tai suljetussa astiassa).

Jos tunnet kipuja tai ärsytystä käyttäessäsi Evelina kuukuppia tai käytön jälkeen, tai jos sinulla on gynekologisia vaikeuksia entuudestaan, tulee sinun kääntyä lääkärin puoleen

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: BELLADOT EVELINA Kuukuppi S/M

Loading...