Beppy pehmotamponit 8 kpl (wet)

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Varastossa

18,90 €

Osuiko kuukautiset juuri väärään hetkeen? Ei hätää. PEHMOTAMPONI ratkaisee ongelman!


Rakastele – Ota aurinkoa - Sauno – Urheile – Ui – Ole aktiivinen!


Pakkauksessa 8 kpl kosteutettua tamponityynyä.


Määrä:

Oletko kuullut tamponista, jonka avulla voi harrastaa seksiä?

Perinteisten tamponeiden ja muiden kuukautissuojien käyttö on monille tuttua, mutta usein kuukautisten aikaan koetaan ettei seksiä voi harrastaa siitä aiheutuvan sotkun vuoksi. Jostain syystä kuukautisten aikaan monen kuitenkin tekee entistä enemmän mieli seksiä ja hellyyttä. Lieneekö johtuvan siitä ajatuksesta, että seksi on tavallaan kiellettyä tuohon aikaan kuukaudesta.

-      Tähän on olemassa ratkaisu – nyt kerromme lisää!

WET- ja Dry tamponit eli ns. pehmotamponit mahdollistavat seksin vuotojen aikaan, tai ainakin helpottavat sitä. Luonnollisesti muihin haittoihin, esimerkiksi kuukautiskipuihin tämä ei auta, mutta näiden avulla seksi onnistuu sotkuitta. Se on jo jotain. Seksin harrastamista ei kuitenkaan suositella, mikäli kumppanin penis on poikkeuksellisen pitkä, sillä seksi voi tuntua epämukavalta ja penis saattaa työntää tamponin hyvin syvälle emättimeen. Pehmeä tyyny on valmistettu hygieenisestä ja turvallisesta vaahtomuovista ja se on muotoiltu gynekologisesti sopivaan muotoon.

Rakastele – Ota aurinkoa - Sauno – Urheile – Ui – Ole aktiivinen!

Ominaisuudet lyhyesti:

  • Naruton 
  • steriilisti yksittäispakattu
  • kertakäyttöinen. Käyttöaika 4-8 tuntia
  • Anatomisesti muotoiltu 
  • Dry: kostuttamaton
  • Wet: kosteutettu
  • Dermatologisesti ja kliinisesti testattu

Helppo asettaminen: Poista tyyny pakkauksestaan ja purista se lyttyyn. Aseta naruton pehmotamponi emättimeen. Voit halutessasi kostuttaa sitä tai käyttää hieman vesipohjaista liukuvoidetta, jolloin tyyny on helpompi asettaa paikoilleen. Valitse itsellesi helpoin asento, suosittelemme nostamaan toisen jalan penkin päälle. Työnnä sieni niin syvälle kuin mahdollista.

Pehmotamponi on kertakäyttöinen ja sen käyttöaika on 4-8 tuntia, vuodon määrästä riippuen.

Poistaminen käy yhtä helposti: Tamponi vedetään ulos samassa asennossa kuin asetettaessa. Mikäli tyyny tuntuu vielä kuivalta (esim. kuukautisten loppuvaiheessa) eikä tunnu poistuvan sormilla, voit suihkuttaa tyynyn märäksi, jolloin tyynyn poistaminen helpottuu huomattavasti. Huomioi, että tamponia ei missään nimessä saa heittää wc-pyttyyn eikä käyttää yli 8 tunnin ajan!

Tämä tuote on kehitetty alun perin prostituoiduille, joten kyseessä ei ole mikään uusi keksintö. Kuukautisten vuoksi bordelleille ei ollut taloudellisesti hyödyllistä, että naiset ovat aina neljästä viikosta yhden poissa. Pehmotamponit soveltuvat myös erinomaisesti urheilijoille, saunojille ja aurinkorantojen palvojille, sillä siinä ei ole narua joka voisi lipsahtaa kiusallisesti esille. Pehmotamponi on erittäin mukava vaihtoehto tavallisille tamponeille ja mahdollistaa täydellisen vapauden olla aktiivinen. 

Tuote-esittely video:

 

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Beppy pehmotamponit 8 kpl (wet)

Loading...