Ifuk Virtual Reality - VR lasit + masturbaattori

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Tilaustuote

199,00 €
Upea uutuusmasturbaattori, jonka avulla voit katsella aikuisviihdettä virtuaalilaseilla.
Setti sisältää sekä lasit että masturbaattorin!

Määrä:

iFuk VR Virtual Reality Masturbaattori + lasit

Päästä villeimmät fantasiasi vapaaksi iFuk VR -lasien ja yhteensopivan masturbaattorin avulla.

Masturbaattori on muotoiltu kopioimaan aitoa vaginaa ja se on valmistettu aidontuntuisesta materiaalista. Laseissa on säädettävät hihnat ja ne on muotoiltu mukavan tuntuisiksi. 

Koe uusi maailma virtuualitodellisuudessa, ainoalla oikealla tavalla - omalla penikselläsi. Innovatiivinen teknologia tarjoaa mahdollisuuden nauttia kaikesta näkemästäsi, samalla kun työnnyt aidon vaginan tuntuiseen masturbaattoriin.

Aloita käyttö lataamalla applikaatio älypuhelimellesi. Sovelluksessa voit valita unelmiesi naisen vartalon, hiukset ja vaatetuksen. Aseta älypuhelin virtuaalilaseihin ja valitse tempo masturbaattorin valintapainikkeilla. Pääset myös valitsemaan suosikki-seksiasentosi ja näkemään sekä tuntemaan, kuinka täydellinen nainen hemmottelee sinua. Tunnet kaikki naisen tekemät liikkeet masturbaattorin avulla.

Masturbaattori tulee puhdistaa aina käytön jälkeen. Sisus on irroitettava ja helposti pestävä. Käytä puhdistukseen mietoa antibakteerista saippuaaa tai erityisesti seksileluille suunniteltua puhdistusainetta. Muista kuivata lelu kunnolla ja aseta sisus takaisin paikoilleen. Pidennä lelun käyttöikää suojaamalla sisus renewing powder:lla.

Materiaali: TPR, ABS, flataattivapaa. Soveltuu käytettäväksi yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Usb-ladattava. Pituus 20,30 cm, halkaisija min. 7,6-8,2 cm.

Linkki sovellukseen: http://www.makevlove.com/w/Index/Makevlove_App_Download.html

 

 

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Ifuk Virtual Reality - VR lasit + masturbaattori

Loading...