Fleshlight Original - Pink Lady Vortex

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Varastossa

69,90 €
Fleshlight Original -sarjan tuote. Pink Lady Vortex eroaa normaalista Pink Ladysta ainoastaan sisuskuvioinnin osalta.

Määrä:

FLESHLIGHT - PINK LADY VORTEX - Miehinen taskulamppu - Maailman myydyin seksilelu number #1!

Fleshlightit toimitetaan kätevässä rasiassa, joka on nimensä mukainen eli taskulampun muotoinen. Sisus on helposti irroitettava pesua varten. Oikein hoidettuna ja säilytettynä sisus kestää useita vuosia. Taskulamput soveltuvat niin yksin kuin yhdessäkin masturbointiin - Mikä voisikaan olla seksikkäämpää, kuin nähdä partnerin nauttivan!

Materiaali: Patentoitu Real Feel Super Skin® - materiaali ja huippumuotoilu takaavat maksimaalisen nautinnon kerta toisensa jälkeen. Materiaali varastoi lämpöä aivan kuin oikea iho ja se on ihanan pehmeää. Tämän lähemmäksi aitoa ihoa ei keinovagina enää voi päästä! Real Feel Superskin® ei sisällä lateksia ja se on hypoallergeeninen. Värikin on realistisesti ihonvärinen.

Tuotetiedot:

Materiaali: SuperSkin, aidon ihon tuntuinen patentoitu materiaali
Pituus: 25.5 cm
Suuntaus: Vagina
Pakkaus sisältää: Fleshlight sisus (Sleeve) ja musta Fleshlight kotelo
Vedenkestävä: Kyllä
Yhdessä käytettävä liukuvoide: Ainoastaan vesipohjainen

Kurkkaa tuotevideot:


The first of a new class of insert sleeves that feature not only incredibly stimulating textures, but also variance in canal diameter, the four spiraled chambers of the Vortex will bring you to dizzying pleasure. After over a year of development, this sleeve was designed to create a mesmerizing combination of suction, texture, and an unforgettable squeeze as you pass through each pleasure chamber. Already ranked as one of the most enjoyable sleeves, whether you are an experienced customer or new to Fleshlight products, the Vortex will blow away your expectations.

Canal Diameter: 0.5 cm to 2 cm
Length: 25.5 cm
Diameter: 10 cm to 6.5 cm

 

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Fleshlight Original - Pink Lady Vortex

Loading...