Seksitamponit

Oletko kuullut tamponista, jonka kanssa voi harrastaa seksiä vaikka olisi "se aika kuusta"?

Perinteisten tamponeiden ja muiden kuukautissuojien käyttö on monille tuttua, mutta usein kuukautisten aikaan koetaan ettei seksiä voi harrastaa siitä aiheutuvan sotkun vuoksi. Jostain syystä kuukautisten aikaan monen kuitenkin tekee entistä enemmän mieli seksiä ja hellyyttä. Lieneekö johtuvan siitä ajatuksesta, että seksi on tavallaan kiellettyä tuohon aikaan kuukaudesta. 
- Tähän on olemassa ratkaisu – nyt kerromme lisää!

WET- ja Dry tamponit eli ns. pehmotamponit mahdollistavat seksin vuotojen aikaan, tai ainakin helpottavat sitä. Luonnollisesti muihin haittoihin, esimerkiksi kuukautiskipuihin tämä ei auta, mutta näiden avulla seksi onnistuu sotkuitta. Se on jo jotain. Seksin harrastamista ei kuitenkaan suositella, mikäli kumppanin penis on poikkeuksellisen pitkä, sillä seksi voi tuntua epämukavalta ja penis saattaa työntää tamponin hyvin syvälle emättimeen. Pehmeä tyyny on valmistettu hygieenisestä ja turvallisesta vaahtomuovista ja se on muotoiltu gynekologisesti sopivaan muotoon.

Tämä tuote on kehitetty alun perin prostituoiduille, joten kyseessä ei ole mikään uusi keksintö. Kuukautisten vuoksi bordelleille ei ollut taloudellisesti hyödyllistä, että naiset ovat aina neljästä viikosta yhden poissa. Pehmotamponit soveltuvat myös erinomaisesti urheilijoille, saunojille ja aurinkorantojen palvojille, sillä siinä ei ole narua joka voisi lipsahtaa kiusallisesti esille. Pehmotamponi on erittäin mukava vaihtoehto tavallisille tamponeille ja mahdollistaa täydellisen vapauden olla aktiivinen. 

Rakastele – Ota aurinkoa - Sauno – Urheile – Ui – Ole aktiivinen!

Pehmotamponeiden valmistajia löytyy maailmalta useita, joista Taikakaulimen valikoimaan on päätynyt: Joydivision ja Beppy. Niitä on tarjolla wet ja dry -versioita. Wet versio sisältää kostuketta ja dry on täysin kuiva.

Heräsikö uteliaisuutesi? Matkaa heti ostoksille ja helpota elämääsi naisena!

Järjestys:
Näytä::
Loading...