Liukkarit

Liukkari eli liukuvoide tekee seksistä parempaa! Seksistä tulee niin miehelle kuin naisellekin mielekkäämpää, kun käytetään tilanteeseen sopivaa liukuvoidetta.

Vaihtoehtoina on käytännössä 3 erityyppistä liukkaria: silikoni, vesi ja öljy. Lisäksi on hybridi-liukkarit, joissa on yhdistelty vesi- ja silikonipohjaisten liukkareiden ominaisuuksia. Kaikille on olemassa omat suosituksensa, joten suosittelemme lämpimästi tutustumaan liukuvoiteiden ominaisuuksiin, ennen kuin ryhtyy niitä käyttämään. Näin välttyy turhilta pettymyksiltä, mikäli liukkari ei toimikaan ja myös lelut pysyvät kunnossa kun käyttää oikeita voiteita. Lubrikantit on myös suunniteltu käytettäväksi herkille intiimialueille, joten ne aiheuttavat minimaalisesti ärsytystä ja allergisia reaktioita.

Pääsäännöt:

Silikonipohjainen sopii pitkän kestoisuutensa vuoksi seksiin, anaaliseksiin, masturbointiin, kondomin kanssa käytettäväksi ja seksilelujen kanssa. Ainoa poikkeus leluissa on silikoniset lelut - Silikonipohjaista liukkaria ei saa käyttää silikonisten seksilelujen kanssa.

Vesipohjainen sopii seksiin, anaaliseksiin, kondomin kanssa ja seksilelujen kanssa. Itsetyydyksen osalta vesipohjaista suositellaan naisille, mutta ei miehille. Miesten itsetyydytystilanteessa liukaste kuivuu pois nopeammin kuin ehdit sitä laittaa ison hankauksen takia

Öljypohjainen liukkari on paras vaihtoehto seksiin, anaaliseksiin ja miehen masturbointiin. Öljypohjaista liukkaria ei saa käyttää kondomien eikä seksilelujen kanssa.

Loading...