Pikkutuhmat lelukutsut

Haluaisitko jotain erityistä ohjelmaa illanviettoosi mutta ideat alkavat olla vähissä? Täyttääkö ystäväsi vuosia mutta juhlista puuttuu jokin säväyttävä elementti - Pidä seksilelukutsut! Se on mainio idea humoristiseen ja rentouttavaan iltaan. Kutsu ystäväsi, perheenjäsenesi, naapurit, työkaverit tai muu satunnainen ryhmä henkilöitä mukaan ikimuistoisiin juhliisi. Taikakaulimen väki tulee enemmän kuin mielellään avuksesi. Tehdään kutsuistasi ikimuistoiset ja persoonalliset. Autamme sekä suunnittelussa että toteutuksessa.

Teema?

Seksilelukutsut sopivat melkeinpä mihin tahansa teemaan: Polttarit sekä sulhasille että morsiamille, Baby shower eli vauvakutsuille, poikien tai tyttöjen iltaan, ystävänpäivään, työpaikan pikkujouluihin tai muuhun hemmottelupäivään. Kauneusalan ammattilaisille voidaan järjestää esimerkiksi teemaan sopiva hieronta- ja rentoutusilta ja miehille humoristinen peli-ilta. Vain mielikuvitus on rajana.

Noloa tai kiusallista?

Vakuutamme, ettei kenenkään kutsuihin osallistujan tarvitse tuntea itseään naurunalaiseksi eikä kenenkään osallistujan tarvitse tehdä mitään kiusallista tai muuta mitä hän ei halua. Koko ohjelma pyritään suunnittelemaan ja toteuttamaan niin että jokainen osallistuja nauttii tapahtumasta ja illasta jää onnellinen mieli. 

Kenelle?

Usein tämän tyyppiset kutsut mielletään vahvasti naisille suunnatuiksi, mutta me Taikakaulimella järjestämme myös juhlia miehille sekä pariskunnille – Aivan kuten sinä toivot! Pääasia että kutsuihin osallistuvat henkilöt ovat täysi-ikäisiä.

Missä?

Toistaiseksi toiminta-alueemme sijoittuu pääkaupunkiseudulle. Kuljemme pinkin pallokuvioisen matkalaukun kanssa julkisilla kulkuvälineillä, joten kulku kutsupaikalle tulee onnistua junalla, metrolla ja/tai bussilla seutulipun alueella. Tulemme toivomaasi tilaan paikan päälle ja tuomme tullessamme kaiken tarvittavan. Kutsuja voidaan pitää niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Mikä olisi ihanampaa viettää perjantain piknik auringon alla ja kuulla uusimmat tuulet erotiikan saloista. Saadaksesi varmuuden kutsujen onnistumiselle ja aikatauluun sopivaksi, olethan yhteydessä kutsupromoottoreihimme, neuvomme mielellämme! 

Ohjelma:

Suunnitellaan illan ohjelma yhdessä. Muutamia esimerkkejä illanviettoon:

* Tuote-esittelyt 

* Materiaaliesittelyt ja humoristiset testaukset (esim. liukkarit ja kondomit)

* Pikkutuhmat pelit ja leikit

* Hieronta- ja rentoutus

* Yhdessä leivonta tai muu ruoanlaitto

Hinta:

Hinta määräytyy kutsujen laajuudesta, aikataulusta sekä sijainnista. Lähtökohtaisesti emme veloita paikalle saapumisesta mitään, ainoastaan materiaaleista ja myydyistä tuotteista. Kutsuilla on usein tapana jakaa ilmaisia näytteitä ja/tai lahjoja sekä tuotealennuksia. Suunnitellaan ja sovitaan käytännön asiat yhdessä.

Yhteystiedot:

Kerro meille mitä toivot juhliltasi. Lähestythän kutsujen järjestäjiämme sähköpostitse: asiakaspalvelu@taikakaulin.fi.