Asiakas on meidän tärkein arvo!

Kunnioitamme asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme! Meille on äärimmäisen tärkeää että asiointi verkkokaupassamme sujuu mutkattomasti. Toimitamme tilaukset niin pian kuin mahdollista. Käytämme kuljetuksissamme kotimaisia Postin sekä Matkahuollon laajoja toimituspalveluita - ekologisesti.

Meille on erittäin tärkeää, että koet asioinnin Taikakaulimella helpoksi, nopeaksi ja turvalliseksi. Käytämme salattua yhteyttä niin asiakastietojen kuin maksamisenkin osalta, joten voit tehdä ostoksia huoletta ja maksaa tuotteet turvallisesti. Emme vaadi rekisteröitymistäsi mihinkään, koska kunnioitamme yksityisyyttäsi. Meille riittää vain tilauksesi käsittelyssä tarvittavat tiedot. Toki rekisteröinti helpottaa asiointia jatkossa ja tarjoaa muutamia lisäpalveluita (mm. kesken jääneen tilauksen jatkaminen).

Toimitamme paketit huomaamattomasti pakattuina, joten sinun ei tarvitse olla nolona viatonta pakettia vastaanottaessasi. 

Voit vierailla verkkokaupassamme koska tahansa ja ostoksia voit tehdä milloin vain - kellonajasta riippumatta. Toimitamme paketit kuitenkin vain arkipäivinä - silloin kun posti kulkee ja kusti polkee :)

 

Me tykätään sinusta - tykkää sinäkin meistä, myös facebookissa

Ruoalla saa leikkiä 

 

Rakkain terveisin, Team Taikakaulin