BATHMATE Hercules penispumppu sininen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Tilaustuote

79,90 €
Laadukas Original -sarjan penispumppu. Tästä tai X20 -mallista suosittelemme aloittamaan Bathmate penispumppujen käytön.

Määrä:

Bathmate – joka miehen unelmalelu, oikea tehopumppu!

Veljeksistä isoin ja tehokkain on Xtrem X50, jonka väitetään olevan tehokkain penispumppu koko universumissa. Tätä tuotetta ei ole luotu särkemään sydämiä, mutta varo jäämästä koukkuun sen ihanuuteen. Valmistaja neuvoo ehdottomaan varovaisuuteen ja huolelliseen laitteen käyttöön, vaaratilanteilta välttyäksemme. Tavoitteenahan on suuren suuri nautinto, eikä kiputilat. X50 on kehitetty niille miehille, jotka ovat tosissaan peniksen suurennoksen kanssa. Bathmate -tuoteperhe on luotu markkinoiden tehokkaimmaksi peniksen suurentajaksi, jota käyttää maailmanlaajuisesti tuhannet miehet. Vesisäiliön avulla laite luo tyhjiön peniksen ympärille ja paine auttaa kasvattamaan peniksesi kokoa. Toimintamekanismi on patentoitu ja todettu erittäin tehokkaaksi oikein käytettynä.

Käytä säännöllisesti - joka päivä 15 min. - koe ja näe muutos jo muutamissa päivissä. Voit mainiosti käyttää pumppua myös suihkussa ja kylvyssä.

Suosittelemme aloittamaan käytön X20:stä tai perinteisestä Herculeksestä ja tarpeen tullen hankkimaan tilalle tehokkaamman pumpun. Tulet kyllä huomaamaan että pienikin voi olla tehokas. Emme voi koskaan varoittaa liiaksi tuotteen käytöstä, joten pyydämme vakavasti varovaisuuteen tuotteen käytössä, etenkin aloittelijoille.

Herculeksen ominaisuuksia :

Paino: 250g
Peniksen pituus erektiossa: max. 19 cm
Peniksen suositeltu paksuus: Halk. max. 5 cm
Materiaali: Ftalaatiton polykarbonaatti (muovi) ja kumi.
Käyttöohje: kuvitettu, englanninkielinen

Mittataulukko:

 

Tutustu tuotteeseen videoiden avulla:

 

Valmistajan sivuille pääset tutustumaan tästä.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: BATHMATE Hercules penispumppu sininen

Loading...